Novosti

petak, 17 Novembar 2017 18:39

ZZJZ SBK/KSB Travnik javna licitacija

ZZJZ SBK/KSB Travnik donio je odluku o prodaji putničkog motornog vozila putem javne licitacije. Početna cijena za predmetno motorno vozilo je 6,000,00 KM, bez PDV-a.
U oviru projekta „Zdravo jedi – zdravo rasti“ koji se realizuje u JU „Dječiji vrtić“ Donji Vakuf, jedinoj predškolsakoj ustanovi na području SBK, danas je u Dječijem vrtiću u našem gradu upriličena još jedna radionica pod nazivom: „Kuhajmo zajedno „ - koja se sastoji od edukativnog dijela, gdje će se…
četvrtak, 16 Novembar 2017 12:50

Svjetski dan dijabetesa

Povodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa ZZJZ SBK/KSB Travnik u suradnji sa Udruženjem dijabetičara općine Travnik 17.11.2017. (petak) u 11h organizira predavanje.
petak, 10 Novembar 2017 06:19

Posjeta dječijem vrtiću u Donjem Vakufu

U sklopu realizacije projekta „Vrtići, prijatelji zdrave ishrane – zdravo jedi, zdravo rasti“ jučer su donjovakufski Dječiji vrtić posjetili predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Srednjobosanskog kantona gdje su izvršili mjerenja visine i težine djece.
petak, 03 Novembar 2017 11:38

Obilježen Svjetski dan hrane

U povodu obilježavanja Svjetskog dana hrane, Zavod za javno zdravstvo KSB u Travniku je organizirao seminar: „Promijenimo budućnost migracije. Ulažimo u prehrambenu sigurnost i ruralni razvoj“.
Vježbanje je lijek! Ljekari bi ga trebali propisivati, kineziolozi dozirati i provoditi, a pacijenti konzumirati.
Stranica 1 od 11